180 Bilar i lager

Mercedes-Benz privatleasing

När du leasar en Mercedes-Benz kan du njuta av en ny bil med den senaste tekniken på ett enkelt sätt. Du får bra koll på dina kostnader och slipper mycket merarbete som kan vara förknippat med bilägande.

Så fungerar det att leasa din Mercedes-Benz

Med Mercedes-Benz privatleasing hyr du bilen under en period på 12, 24 eller 36 månader. När du leasar en bil så får du en fast månadskostnad som baseras på en avtalad kilometerförbrukning. Du betalar ingen kontantinsats. Dessutom ingår service och underhåll så att din bil hålls i toppskick. Du behöver inte heller tänka på vilket andrahandsvärde bilen kommer att ha efter avtalsperioden då restvärdet är garanterat. Efter avtalsperioden lämnar du tillbaka nycklarna och kan hoppa in i en helt ny bil. Kan det bli enklare?

Vi kan hjälpa dig med privatleasing av flertalet av våra olika modeller. Dessutom har vi just nu kampanjer på utvalda modeller till riktigt bra privatleasing-pris.

 • Inget krav på kontantinsats
 • Service ingår
 • Garanterat restvärde
 • Två års nybilsgaranti
 • Mobilo Vägassistans ingår
 • Fast månadskostnad under hela leasingperioden

Privatleasing-erbjudanden från Mercedes-Benz

A-Klass Halvkombi

Den lilla bilen med mycket attityd. I rusningstrafik, på långa mörkerkörningar eller på okända sträckor – i dessa stressiga situationer ger din A-Klass ger märkbar avlastning. Just nu får du metalliclack för 29 kr/mån (ord.pris 101 kr/mån).


Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi

Mercedes-Benz A-Klass Halvkombi laddhybrid

Mercedes-Benz A-Klass AMG

Läs mer om A-Klass Halvkombi

A-Klass Sedan

Nya A-Klass Sedan kan varna dig när det finns risk för kollision, kan hjälpa dig att bromsa och väja eller till och med bromsa in bilen automatiskt. Just nu får du metalliclack för 29 kr/mån (ord.pris 101 kr/mån).


Mercedes-Benz A-Klass Sedan

Mercedes-Benz A-Klass AMG

Läs mer om A-Klass Sedan

B-Klass

Det ställs höga krav på dagens bilar: de ska vara snygga, roliga och fungera att storhandla med. B-Klass ger dig allt detta. Det är en bil som är säkerheten själv, bjuder på en mängd smarta funktioner och erbjuder hög arbetskapacitet. Bekväm, begåvad och befriande, Mercedes-Benz B-Klass är bra på allt


Mercedes-Benz SE Edition

Mercedes-Benz SE Edition Laddhybrid

Läs mer om B-Klass

CLA Coupé

Mercedes-Benz CLA Coupé är bekvämare och mer uppkopplad än någonsin och kraftfull och effektiv som aldrig förr. Just nu får du metalliclack för 29 kr/mån (ord.pris 101 kr/mån).


Mercedes-Benz CLA Coupé

Mercedes-Benz CLA Coupé Laddhybrid

Mercedes-Benz CLA AMG

Läs mer om CLA Coupé

CLA Shooting Brake

Nya CLA Shooting Brake är uppmärksam på sin omgivning. Vart du än är på väg är din säkerhet det viktigaste. Just nu får du metalliclack för 29 kr/mån (ord.pris 101 kr/mån).


Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Laddhybrid

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake AMG

Läs mer om CLA Shooting Brake

C-Klass Kombi

C-Klass Kombi är beviset för att Mercedes-Benz är ett varumärke som älskar kombibilar. Den är vacker på utsidan och fylld med funktioner samt utrymme på insidan. Vad sägs till exempel om att cirka 1 500 liter mjölk får plats i bagaget! Och då reser de i stil.


Mercedes-Benz C-Klass kombi laddhybrid

Mercedes-Benz C-Klass Kombi AMG

Läs mer om C-Klass Kombi

C-Klass Coupé

C-Klass Coupé är en inte bara en snygg bil som drar blickarna till sig, den är också fylld med tekniska funktioner som gör den till en kul och säker bil att köra.


Mercedes-Benz C-Klass Coupé AMG

Läs mer om C-Klass Coupé

C-Klass Sedan

C-Klass Sedan utstrålar dynamik och design av senaste snitt. Den bekväma interiören i kombination med den snygga exteriören gör det här till en favoritbil för många


Mercedes-Benz C-Klass Sedan AMG

Läs mer om C-Klass Sedan

E-Klass Kombi

Med ett 1 820 liter stort bagageutrymme är nya Mercedes-Benz E-Klass Kombi större och bekvämare än någonsin. Dessutom har den nya revolutionerande förarsystem och säkerhetsteknik som är i absoluta framkanten.


E 200d Kombi SE Edition

E 220d Kombi SE Edition

E 300de Kombi SE Edition - laddhybrid

Läs mer om E-Klass Kombi

E-Klass Sedan

Med revolutionerande förarsystem kan Mercedes-Benz E-Klass Sedan fatta egna beslut och ta över en del av bilkörningen. Antingen om du själv ber den om det, eller om bilen måste agera på egen hand för att avstyra en kritisk situation.


E 200d Sedan SE Edition

E 220d Sedan SE Edition

E 300e Sedan SE Edition - laddhybrid

E 300de Sedan SE Edition - laddhybrid

Läs mer om E-Klass Sedan

GLC

GLC är gjord för tuffa tag. Oavsett vad som kommer i din väg kan du räkna med kontroll och bekvämlighet, du kommer knappt märka att du byter underlag. GLC imponerar med sin mjuka framtoning och fina köregenskaper.


GLC 200d 4Matic SUV SE Edition

GLC 220d 4Matic SUV SE Edition

GLC 300de 4Matic SE Edition - laddhybrid

GLC 300de 4Matic Coupé SE Edition - laddhybid

Läs mer om GLC

GLE

Mercedes-Benz GLE Coupé och SUV är rymliga och snygga bilar. Här får du en kraftfull bil med en rymlig och bekväm interiör. GLE SUV behärskar alla underlag fullt ut. Med en kraft som heter duga och frihet som få. Nya GLE Coupé är som gjord för att ta hela världen med storm.

GLE 300de SE Edition

GLC 300de Coupé SE Edition

Läs mer om GLE

EQC

EQC är den första modellen i den stora satsning på elbilar som görs av Mercedes-Benz. Detta är en mellanstor SUV i samma storleksklass som GLC, och liksom denna är den fyrhjulsdriven. På en laddning beräknas du komma ca 40 mil.


EQC 400 4matic SE Edition

Läs mer om EQC

EQA

EQA har en stark personlighet med den märkestypiska Black Panel-kylarinklädnaden med centralt placerad Mercedes-stjärna och ljusband på front och bakparti. Modellens powerdomes på motorhuven ger en tydlig hint om de sportiga ambitionerna.


EQA 250 SE Edition

Läs mer om EQA

Vill du veta mer om att privatleasa en Mercedes-Benz?

Fyll i dina uppgifter så kommer någon av våra Mercedes-Benz-säljare att höra av sig till dig inom kort.

 • Danderyd

  Ryttarvägen 4, Danderyd

  Vi säljer & servar

  Vi servar

 • Kista

  Kottbygatan 4, Kista

  Vi säljer & servar

  Vi säljer

 • Örnsköldsvik

  Framnäsgatan 3-5, Örnsköldsvik

  Vi säljer & servar

 • Luleå

  Besiktningsvägen 13, Luleå

  Vi säljer & servar

 • Skellefteå

  Tjärnvägen 3, Skellefteå

  Vi säljer & servar

 • Umeå

  Formvägen 6, Umeå

  Vi säljer & servar