158 Bilar i lager

Mercedes-Benz Vito

Kompakt transportbil med plats för allt.

Tar ditt företag framåt

Mercedes-Benz Vito är en kompakt transportbil som har plats för allt som ska med. Vito kommer i flera olika utföranden och längder.

Erbjudande - Mercedes Vito 116

  • Automat på köpet

Kampanjpris: 312.900 kr exkl. moms
(Ordinarie pris: 385.790 kr exkl. moms)
Leasing från 2.759 kr/mån exkl. moms

Utseende: Stora dörröppningar, låga lastkanter och heltäckande skiljevägg. Teknik: Ny och mer bränslesnål motor, automatväxellåda 9G-TRONIC. Säkerhet: Sidvindsassistent som standard, väghållning i toppklass och mycket mera.

Mercedes-Benz Vito utrustningsnivåer

Skåpbil

Pris från 242 500 kr
Vito skåpbil har mycket att erbjuda. Den tar upp till 6.6 kubikmeter last, har smart teknik och kan koppla upp sig mot den digitala världen.

Mixto

Pris från 368 875 kr
Med Vito Mixto är du redo för jobb. Den har plats för upp till 6 personer och en lastvolym på 4,1 kubikmeter. Med säkerhetssystem som gör din körning säkrare och bekväma säten får du en trygg resa i Vito Mixto.

Tourer

Pris från 443 500 kr
Vito Tourer har plats för upp till nio personer. Men denna mellanstora transportbilen har mycket mer att erbjuda. Snåla motorer bidrar till ekonomisk och klimatsmart körning, säkerhetssystem hjälper till att göra din resa tryggare och du har möjlighet att koppla upp dig och bilen mot den digitala världen.

Nya Mercedes-Benz Vito redo för leverans

Begagnade Mercedes-Benz Vito redo för leverans