158 Bilar i lager

Mercedes-Benz Sprinter

Flexibel transportbil som finns i många varianter.

Ett arbetsredskap i många utföranden.

Med en helt ny förarmiljö och nya lösningar som gör din vardag både effektivare och säkrare är Sprinter ett arbetsredskap att lita på. Sprinter finns med olika fram-, bak- eller fyrhjulsdrift, i olika längder, höjder och modeller.

Mercedes-Benz Sprinter utrustningsnivåer

Skåpbil

Pris från 265 200 kr
Sprinter Skåpbil finns i en mängd olika varianter. Vad sägs om 4 fordonslängder, 3 takhöjder, fram-, bak- och fyrhjulsdrift samt en lastvolym på upp till 17 m3. Bland alla dessa varianter och utrustningar kan både du som behöver en ekonomisk förstagångsbil och du som vill ha ett avancerat transportfordon med smarta förvaringslösningar hitta rätt.
Detaljerad specifikation

Tourer

Pris från 400 500 kr
Minibussen Sprinter Tourer finns med 3 fordonslängder, 2 takhöjder och upp till 3 sätesrader. Dess många varianter och utrustningar möjliggör en ekonomisk minibuss för den stora familjen och en välutrustad shuttlebuss med komfortsäten och lyxiga inklädnader.
Detaljerad specifikation

Flakbil

Mercedes flakbil finns med 3 fordonslängder, standardhytt eller dubbelhytt samt en lastyta på upp till 9,2 m2. Alla dessa varianter gör det möjligt att hitta en bil för just sitt ändamål.
Detaljerad specifikation

Chassi

Mercedes-Benz Sprinter Chassi finns i 3 fordonslängder: kompakt, standard och lång. Dessutom kan du välja standard-eller dubbelhytt.
Detaljerad specifikation

Nya Mercedes-Benz Sprinter redo för leverans

Begagnade Mercedes-Benz Sprinter redo för leverans