180 Bilar i lager

Mercedes-Benz EQV

Helelektrisk med plats för upp till åtta personer.

En helt eldriven minivan

Med plats för upp till åtta personer och en räckvidd på nära 380 kilometer vid full laddning är EQV den perfekta bilen för så väl större familjer, tjänstebil eller taxibil. Bilen snabbladdas på upp till 80 procent på under en timme och har en topphastighet på 160 kilometer i timmen.

Mercedes-Benz EQV versioner

EQV

Motortyp El
Växellåda Automat
Drivning Bakhjulsdrift
Effekt 201 hk
Vrid­moment 362 Nm
Accelera­tion 12,1 s 0-100 km/h
Räckvidd el 355 km

Tryggt

I en bil från Mercedes kan du alltid känna dig trygg, och de eldrivna modellerna är inga undantag. De har klarat alla utmanande prov och krocktest med samma bravur som är typiskt för alla bilar från Mercedes-Benz.

Bekvämt

Du kan vara säker på att du och dina passagerare sitter lyxigt bekvämt i en EQV. Säg "Hej Mercedes" så startas röststyrningen för din Mercedes-Benz User Experience - MBUX - och du får snabbt och enkelt tillgång till ett flertal funktioner i bilen. 

Körningen blir till ett nöje i EQV!

Lyxigt utseende

EQC kan med sin moderna interiör tävla med en limousin i fråga om ergonomi och lyxigt utseende. Detta avspeglas bland annat i den exklusiva mediedisplayen med högkvalitativ glasyta, den attraktiva designen på ventilationsmunstycken och de stora panelerna. 

Erbjudanden från Mercedes-Benz

  • Allt för vinterns bilresor

    Erbjudanden på skidhållare och takboxar med tillbehör. Vi har bilutrustningen du behöver för dina vinteräventyr!

  • Service till bättre pris

    Är du flexibel kan du boka en tid för service med kort varsel och få 20% rabatt på arbetet. Gäller lediga tider inom två arbetsdagar.

  • Motor- och kupévärmare 15% rabatt

    Håll både dig och bilen varma i vinter. Nu får du 20% rabatt på alla 220v motorvärmarsatser inklusive montering.